Comparar les llistes

[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Qui som? РMonje i Cabr̩

Monje i Cabré és una societat creada per cobrir les necessitats en serveis d’assegurances immobiliaris, assessorament fiscal, assessorament legal i mediació de conflictes a empreses i particulars.

Monje i Cabré està format per un equip d’economistes, advocats i altres professionals implicats en l’assessorament i servei global als nostres clients.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3341″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”zoom”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Missió

La nostra missió, és tractar de donar suport als propietaris d’immobles que ajudi a garantir una rendibilitat econòmica, la consecució d’habitatges per a propietaris i inversors, l’edificació de noves construccions de luxe a mida pel client. En fer la proposta de valor en fem les següents qüestions:

Quin valor estem entregant als clients?

El nostre valor és l’experiència en el sector, davant la demanda del producte estem preparats per filtrar les ofertes, atendre les necessitats amb més agilitat i amb garanties de bons resultats.

A l’oferir un servei integral des de la cerca fins a la materialització amb tots els seus components, podem oferir un valor afegit d’estalvi de temps, anticipar-nos als inconvenients i preveure els impediments o conseqüències. Aquesta visió només és fruit de l’experiència.

Quins problemes estem ajudant a resoldre?

Ajudem a garantir les taxacions justes, expertes, a cercar els millors preus hipotecaris, a donar solucions a immobles obsolets. Al servei i orientació dels impostos i la seva fiscalitat. A crear il·lusió per la construcció d’habitatges amb el segell personal de cada comprador.

Quines necessitats estem satisfent?

Volem satisfer les necessitats d’algú amb pocs recursos a trobar el seu habitatge, a un altre perfil amb potencial econòmic a invertir per garantir un rendiment, a creació de projectes per clients que disposen de poc temps per dedicar a la cerca d´habitatge, a clients amb patrimoni que tenen la dificultat de gestió, i a crear una bona gestió de l’activitat que fomenti una bona visió de mercat.

Quins productes o serveis estem oferint a cada segment de clients? Hem de canviar alguna cosa per diferenciar-me i aportar valor als meus clients actuals i potencials?

Cal fer visible als nostres clients la necessitat d’implicació per ambdues parts per la realització d’una bona gestió.

La importància de treballar amb les exclusives amb actius de gran envergadura per la dedicació de temps necessari per cercar els objectius sol·licitats.

S’ha de fer valdre la necessitat també en les petites operacions quan el que s’espera és un tràmit sense conflictes i amb garanties sòlides de viabilitat i èxit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]