Preu màxim: Des de fins a

Comparar les llistes

[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Per Monje i Cabré S.L. les aliances claus son amb constructors, arquitectes, notaris, entitats bancàries, captadors i també amb la competència. Aquestes aliances ens aporten un benefici de col·laboració.

Les aliances amb la competència directa passa a ser una col·laboració o intercanvi de producte per materialitzar l’operació i treure’n tots un benefici. Així com altres aliances amb empreses que no siguin del sector i que compartint altres inquietuds, siguin promocionals, de repercussió social o d’aprenentatges.

L’objectiu principal és promoure una complerta informació als inversionistes sobre com es finança, estructura i es posa en marxa els projectes d’inversió.

Els Objectius específics són:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Alguns immobles:

[/vc_column_text]

[vc_btn title=”Tots els immobles” color=”danger” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-home” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fmonjeicabre.com%2Fimmobles%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_text_separator title=”Demana informació:” i_icon_fontawesome=”fa fa-info-circle” i_color=”juicy_pink” color=”pink” style=”dotted” add_icon=”true”][vc_column_text el_class=”.contacte”]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column]